Šta je elektronska pozivnica za venčanje?

Šta je elektronska pozivnica za venčanje?

Mladenački sajt ili sajt vašeg venčanja, je svojevrsna elektronska pozivnica za venčanje. Fleksibilnija od klasične pozivnice, bez ograničenja u pogledu teksta ili sadržaja koji može biti prikazan uz opciju ažuriranja ili izmene svih informacija u bilo kom momentu, ukoliko nastupe neke promene ili jednostavno uočite neku grešku ili propust. U zavisnosti od broja gostiju, sajt može biti zamena za klasične pozivnice ili njihova dopuna sa detaljnijim informacijama. Pri štampanju pozivnica, jednostavno navedite adresu svog sajta.

Sajt se najčešće sastoji od sledećih stranica:

Naslovna – Vaše fotografije, datum venčanja, odbrojavanje do vašeg venčanja, termin crkvenog i građanskog venčanja, listu želja za poklone
Veridba / Naša priča – Kratka priča o vašem upoznavanju, veridbi i svemu onome što želite da vaši gosti znaju
Crkveno venčanje – Termin crkvenog venčanja, mapa sa lokacijom crkve, vaše napomene
Građansko venčanje – Termin građanskog venčanja, mapa sa lokacijom restorana, karta pića, vaše napomene gostima
Potvrda prisustva – Mapa sa lokacijama i forma za potvrdu prisustva, koja je povezana sa vašom e-mail adresom
Kum i kuma – Stranica sa fotografijom, imenom i linkom ka društvenim mrežama kuma i kume

Prema vašim željama, određene stranice mogu biti isključene, kao i sami segmenti u okviru njih. Knjiga gostiju ili lista želja recimo, ne moraju nužno biti deo vašeg sajta. Na sajtu ćemo postaviti tekst koji vi želite, kao i fotografije koje nam dostavite. Nakon venčanja, postojeće fotografije možemo zameniti onima sa vašeg venčanja. Sajt po potrebi može biti zaštićen šifrom, gde će samo vaši gosti, kojima dostavite lozinku, biti u mogućnosti da mu pristupe.

Sajt vam može olakšati organizaciju i komunikaciju sa gostimu ukoliko značajan broj njih dolazi iz drugih gradova ili pak država i nisu upoznati sa lokacijom crkve i restorana gde će venčenje biti održano. Niste u mogućnosti da svima pošaljete pozivnice, plašite se da ćete zaboraviti nešto bitno u razgovoru sa gostima, iz uskustva drugih znate da većina gostiju neće potvrditi svoje prisustvo do dogovorenog datuma, na kojem svi restorani insistiraju.

Puno romantičnih detalja, priča o vama, mape sa lokacijama i satnicom, forma za potvrdu prisustva, odbrojavanje do vašeg najbitnijeg dana, ljubavni citat činiće vašu nezaboravnu elektronsku pozivnicu.

Na primeru već urađenih sajtova za venčanja u ovoj godini, možete videti kako cela ova priča izgleda.

Lite paket

Lite 1

Lite 2

Lite 3

Srandard paket

Standard 1

Standard 2

Standard 3

Standard 4

Standard 5

Standard 6

Standard 7

Premium paket

Premium 1

Premium 2

Premium 3

Premium 4

Premium 5

Premium 6

Premium 7

Premium 8

Premium 9

Sajt koji izrađujemo, prilagođen je prikazu na računaru, laptopu, tabletu, mobilnom telefonu i nije zavistan od dijagonale ekrana. Detalji venčanja će u svakom momentu biti uz vas i vaše goste.

Pogledajte detalje tema i odaberite onu koja vas najbolje oslikava.