Mladenački sajt kao online ili digitalna pozivnica za venčanje

Mladenački sajt kao online ili digitalna pozivnica za venčanje

Živimo u doba digitalnih tehnologija, gde je tekst potpisnut od strane video sadržaja i fotografija. Konstantno smo povezani na internet i najveći deo komunikacije obavaljamo putem društvenih mreža, mail-ova, poruka i aplikacija poput vibera. Sve manje nas privlače štampani sadržaji koji od nas zahtevaju čitanje teksta, dok nam pažnju drže informacije koje su upakovane u formi fotografije ili video snimka. Mladenački sajt može biti vaša digitalna pozivnica za venčanje koja će na dopadljiv način putem fotografija, mapa sa lokacijima i lepo upakovanim sadržajem pružiti sve potrebne informacije. Dovoljno je da pošaljete link vaše online pozivnice i ona će vašim gostima uvek biti dostupna na računaru, tabletu, smart telefonu. Online pozivnice mobu biti zaštićene šifrom kako biste omogućili pristup samo vašim gostima.

Elektronska pozivnica za venčanje

Mladenački sajt kao vaša elektronska pozivnica za venčanje može biti vrlo korisna opcija u slučaju gostiju koji žive u inostranstvu ili u drugom gradu i kojima ne možete dostaviti klasičnu pozivnicu. Olakšajte vašim gostima i dolazak na vaše venčanje putem mapa sa lokacijama crkvenog i građanskog venčanja, satnicom svih događaja i prezentovanjem za vas bitnih informacija. Ukoliko primetite grešku ili se u poslednjem momentu odlučite za izmenu nekog detalja vašeg venčanja, jednostavno ćemo ažurirati vašu elektronsku pozivnicu za venčanje i promena će biti odmah vidljiva svim vašim gostima. Podelite sa vašim gostima detalje o kumovima koje ste odabrali i za vas bitne goste.

Potvrda prisustva

Rešite se bespotrebnog pozivanja gostiju kako biste u poslednji čas potvrdili broj gostiju i dostavili spisak gostiju restoranu, na kojem svi restorani insistiraju. Smanjite troškove, jer ćete restoranu dostaviti tačnije podatke i izbeći plaćanje za goste koji nisu došli. Svaka od tema sadrži formu za potvrdu prisustva putem koje će vaši gosti na jednostavan način potvrditi svoje prisustvo i broj mesta. Putem lepo dizajniranih stranica prikažite lokacije građanskog i crkvenog venčanja sa detaljnom mapom, fotografijama crkve i restorana uz bitne napomene. Možete pomenuti ukoliko restoran u sklopu ponude ima igraonicu za decu, postaviti link sa kartom pića, naznačiti temu vašeg venčanja ukoliko ste osmislili tematsku priču, žanr muzike koji će biti sviran, napomenu da će muzika svirati unapred definisani program bez naručivanja pesama i još mnogo toga.

Priča o vama

Jedna od stranica može biti i kratka priča o vama, gde će vašim gostima biti zanimljivo da pročitaju kako ste se upoznali, detalje vaše veridbe uz propratne fotografije. Dodatak vašoj priči može biti ljubavni citat ili neka anegdota koju želite da podelite sa gostima. Upotpunite vaš romantični sajt, opcijom odbrojavanja dana i sati do vašeg venčanja. Postojeće fotografije možemo zameniti sa vašim pre-wedding ili fotografijma sa vašeg venčanja. Možemo kreirati i galeriju sa najbitnijim fotografijama vašeg venčanja koje vaši gosti mogu jednostavno preuzeti bez potrebe slanja mail-ova ili cd-ova vašim gostima.

Lista želja

Često gosti imaju nedoumicu oko kupovine poklona i stavljaju vas u nezgodan položaj da odabere poklon bez znanja o troškovima koje su planirali. U najvećem broju slučajeva se pokloni preklapaju, gde na kraju ni sami niste sigurni šta da radite sa njima. Kreirajte spisak vaših željenih poklona i olakšajte gostima izbor uz dobijanje poglona koji su vam zaista potrebni u vašem budućem zajedničkom životu. U dogovoru sa kompanijom kod koje ste kreirali listu želja, nakon svake kupovine, stavke sa liste će biti brisane i na ovaj način ćete preduprediti dupliranje poklona.

Adresa vašeg sajta

U sklopu izrade sajta, nudimo vam odabir .com domena po vašem izboru. Pomoći ćemo vam u osmišljavanju adrese sajta koja se obično sastoji od imena mladenaca i za vas ćemo proveriti da li je domen već registrovan. Na primer, adresa sajta može biti gocaibranko.com ili sačinjena od za vas značajnih pojmova.

19 unikatnih tema

Pogledajte gotove mladenačke sajtove i upoznajte se sa svim prednostima koje oni nude, uz slične troškove kao kod standardnih pozivnica i značajno većim prednostima.

Lite paket

Lite 1

Lite 2

Lite 3

Lite 4

Lite 5

Srandard paket

Standard 1

Standard 2

Standard 3

Standard 4

Standard 5

Standard 6

Standard 7

Standard 8

Premium paket

Premium 1

Premium 2

Premium 3

Premium 4

Premium 5

Premium 6

Premium 7

Premium 8

Premium 9

Mladenački sajtovi su prilagođeni prikazu na računaru, laptopu, tabletu, mobilnom telefonu i nisu zavisni od dijagonale ekrana. Detalji venčanja će u svakom momentu biti uz vas i vaše goste.

Pogledajte detalje tema i započenimo već danas izradu vaše elektronske pozivnice za venčanje.