O nama


O NAMA


Naš cilj je da vam pomognemo u kreiranju kvalitetnog online nastupa i rastu vašeg biznisa.


KONTAKTIRAJTE NAS

ZAŠTO ODABRATI NAS

Preko 6 godina iskustva u izradi sajtova, pre svega na WordPress platformi, koja je jedna od najpopularnijih CMS rešenja. Sajtovi koje izrađujemo, su prilagođeni svim ekranima i uređajima a omogućavaju vam i da samostalno ažurirate sadržaj sajta. Prilikom izrade sajta pažljivo slušamo vaše zahteve i kroz razgovor dajemo naše savete i mišljenja, kako biste na kraju dobili sajt koji će uspešno i na najbolji način promovisati vaš biznis. Seo optimizacija sajta, kreiranje Google business profila, otvaranje naloga na društvenim mrežama, su sastavni deo vašeg onlajn prisustva.


Naše iskustvo

Proteklih nekoliko godina smo zaokupljeni radom na sajtovima i online nastupu naših klijenata, uz konstantno praćenje trendova i želju da ponudimo nešto novo i drugačije. Kreirali smo sajtove različitih nivoa kompleksnosti i funkcionalnosti, za klijente sa različitim poslovnim potrebama.

Našu želju da budemo inovativni, smo iskazali kroz osmišljavanje i kreiranje posebnog segmenta mladenčkih sajtova ali i prepoznavanje potrebe da svi oni koji učestvuju u realizaciji jednog venčanje imaju svoje internet prisustvo.

Pogledajte naše radove, kao i spisak nekih od delatnosti, za koje izrađujemo unikatne i responsive sajtove.


PORTFOLIO

Wordpress 89%
Html i Css 90%
SEO 80%
Društvene mreže 85%

  • Unikatni i responsive sajtovi
  • Samostalno ažuriranje
  • SEO optimizacija
  • Društvene mreže
  • Google business profil
  • Analitika posećenosti

Opišite nam ukratko vašu ideju i poslovne potrebe